Autohuis Bouwsema Delfzijl, Veendam

Nieuwe Volvo on call app.

Volvo On Call app krijgt nieuw design en extra functies

De nieuwe Volvo On Call applicatie voor smartphones is ontworpen om auto-eigenaren relatie makkelijk te gebruiken met de auto van een afstand. Het stelt gebruikers in staat om een ​​breed scala van informatie over hun auto te zien en op afstand met elkaar omgaan.

Om inspiratie op te doen voor de verdere ontwikkeling, Volvo Cars gebruikt crowdsourcing op Facebook, waar mensen over de hele wereld kunnen delen en stemmen op hun favoriete functie idee.

De Volvo On Call App is beschikbaar in 16 landen over de hele wereld en is snel uitgegroeid tot een zeer populaire functie bij Volvo-klanten. Studies tonen aan dat gebruikers met de app op een wekelijkse basis op het gemiddelde. Het nieuwe ontwerp en de extra functies maken het nog aantrekkelijker en roll-out in de nieuwe landen zal worden voortgezet in 2013.

Functies in de nieuwe Volvo On Call app zijn te controleren of de auto veilig is (zo niet, kunnen gebruikers op afstand vergrendelen van de deuren), het lokaliseren van het voertuig op een kaart (handig als je geparkeerd in een onbekende stad), zie brandstofniveau, gemiddelde brandstofverbruik, de kilometerstand en dagteller gegevens, plus basisonderhoud details zoals bol fouten, ruitensproeiervloeistof, remvloeistof, olie en koelvloeistof niveau.

De Honk en Flash kan de gebruiker de hoorn activeren of onafhankelijk van elkaar knipperen de lichten om gemakkelijke locatie van de auto in drukke gebieden mogelijk te maken.

Nieuwe functies

  • Verbeterde rij-tijdschrift voor mensen uit het bedrijfsleven. Gedetailleerde gegevens van elke reis in de laatste 40 dagen kunnen worden gedownload en opgeslagen. Er is ook een mogelijkheid om de gegevens als een Excel-bestand uit te pakken. Nu kunt u de route zien van de auto nam op een kaart (incl. Google Street View) en geeft snelheid / brandstofverbruik / batterij verbruik op specifieke tijdsintervallen.
  • Stuur bestemming naar de auto. Met behulp van de kaart functie binnen de app, selecteer een locatie (binnen 31 mijl) en stuur de bestemming naar de auto. Dit zal dan-te zien in RTI systeem van de auto.
  • Buitentemperatuur. Geeft de temperatuur met behulp van web-based informatie over het weer in de geparkeerde locatie van de auto.
  • Remote voorverwarmen. Hiermee kan de gebruiker de timer of op afstand de verwarming van het interieur voorafgaand aan de reis. Adaptieve voor auto's met diesel / benzine voorverwarmer.
  • Auto in beweging. Geeft als de auto in gebruik is.

Nieuwe unieke kenmerken die specifiek zijn voor de Volvo V60 Plug-in Hybrid Diesel:

  • Passagiersruimte preconditionering. Hiermee kan de eigenaar om de timer op afstand in te stellen of de verwarming of koeling van het interieur voorafgaand aan de reis te beginnen.
  • Hybride batterij controleren. Toont de huidige laadtoestand van de batterij.
  • Laad herinnering. Een alarm kan worden ingesteld om de bestuurder eraan te herinneren dat het voertuig aansluiten om de leiding.
  • Laad onderbreking waarschuwing. Geeft aan of de stroomtoevoer naar het voertuig te laden is onderbroken.

Crowdsourcing op Facebook

De bijgewerkte app bestaat al van een paar van de geweldige functies, maar Volvo Cars wil altijd een stap voor te zijn om de klant veranderende behoeften die van de ene dag naar een andere, als nieuwe innovaties en technologieën voortdurend veranderen hoe we ons leven ontmoeten. Dat is de reden waarom de Volvo On Call development team hebben gevraagd mensen over de hele wereld laten zien hoe nieuwe functies in de app kunnen hun leven gemakkelijker te maken. De crowdsourcing wordt gehost op de Volvo On Call Idee Hub op Facebook ( koppeling ), waar mensen ook kunnen stemmen op hun favoriete idee.

De meest populaire ideeën voor de volgende generatie van Volvo On Call aanvraag zal worden gepresenteerd op 5 maart 2013.

De Volvo On Call app is nu beschikbaar in de App Store, Google Play en Microsoft Market. Uiteraard heeft Volvo Cars passende maatregelen getroffen om de gebruiker de privacy en de veiligheid van het systeem te beschermen.