Autohuis Bouwsema Delfzijl, Veendam

Volvo en Bowers & Wilkins

Volvo en het indrukwekkende geluidssysteem Bowers & Wilkins

Voor velen zijn goede muziek en een natuurlijk geluid een belangrijk onderdeel van de rijervaring. Het speciaal door Bowers & Wilkins ontworpen audiosysteem bestaat uit een pakket krachtige luidsprekers, die stuk voor stuk uitblinken in een zeer natuurgetrouwe en gedetailleerde geluidsweergave. Het indrukwekkende geluidssysteem van Bowers & Wilkins wordt optioneel geleverd op de Volvo S90, V90 en XC90.

Geluidsprestaties van formaat
Het Bowers & Wilkins-systeem bevat toonaangevende akoestische technologie – het resultaat van bijna vijftig jaar ontwikkeling in luidsprekerdesign. De hoogwaardige klasse D-versterker en de luidsprekers gaan naadloos op in de architectuur van het interieur en zijn met het oog op optimale akoestiek gepositioneerd.

SPECIAAL AANBOD

Bowers & Wilkins P5 Wireless hoofdtelefoon
Vanaf modeljaar 2017 ontvangt iedere koper van een Volvo S90, V90 en XC90 voorzien van Sensus Connect met Premium Audio by Bowers & Wilkins naast een verbluffend ogende en klinkende audioinstallatie in de Volvo ook de Bowers & Wilkins P5 Wireless hoofdtelefoon. Zo geniet u ook op uw bestemming van de befaamde Bowers & Wilkins geluidskwaliteit.

Graag informeren wij u graag verder over dit geweldige geluidssysteem, en bent u van harte welkom om dit zelf bij ons te ervaren! Klik hier voor meer online informatie