Autohuis Bouwsema Delfzijl, Veendam

Volvo V40 CARBON EDITION

Exclusief voor Nederland: D4-versie met 20% bijtelling
Unieke Volvo V40 Carbon Edition


‘De V40 Carbon Edition is bedoeld voor liefhebbers van een auto met een verfrissende hightech uitstraling en een sportief karakter. Voor mensen die zich willen onderscheiden van de massa’, stelt Anders Gustavsson, Vice President Special Products bij Volvo Car Group.
 
Van deze exclusieve, sportieve versie van de V40 R-Design zijn onder meer het dak, de spiegelkappen en de instaplijsten vervaardigd van koolstofvezel (carbon). Het gebruik van Carbon voor het dak zorgt voor verlaging van het zwaartepunt van de Volvo.
 
De Carbon Edition is verder voorzien van een verlaagd sportonderstel, een dakspoiler en unieke lichtmetalen 19-inch Artio wielen met een Glossy Black afwerking. De twee uitlaatuiteinden zijn eveneens hoogglans zwart van kleur. Sportieve en hightech elementen in het interieur zijn de rode veiligheidsgordels en de combinatie van nubuck en lederen bekleding.
 
Complete uitrusting
De uitrusting van de Carbon Edition is zeer compleet. De Volvo beschikt standaard over onder andere Dual Xenon koplampen met adaptieve bochtverlichting, verwarmbare voorstoelen, verwarmbare voorruit, Park Assist Pilot en Sensus navigatie met lifetime MapCare.
 
Voor 42.495 euro
De V40 Carbon Edition is per direct te bestellen en de levering start in de zomer. Hij is verkrijgbaar voor 42.495 euro voor zowel de V40 T5 Geartronic als de D4 Geartronic Carbon Edition.