Aanbiedingen

Ontdek de perfecte aanvulling op uw Volvo met ons uitgebreide assortiment aan accessoires. Momenteel zijn er aanbiedingen beschikbaar. Van vloermatten tot stijlvolle velgen en van fietsendragers tot sunblinds, wij bieden alles wat u nodig heeft om uw Volvo te personaliseren.

Vergeet ook niet onze selectie winterwielen en kinderzitjes voor veiligheid en comfort in elk seizoen. Voor vragen of advies staan wij altijd voor u klaar.

Fietsdragers met 15% korting

Een autovakantie of gezinsuitje wordt nog leuker met uw fietsen erbij. Met de groeiende populariteit van fietsen en buitenactiviteiten, bieden wij fietsdragers die veiligheid en gemak bieden. Kies uit dak- of trekhaakmodellen, allemaal ontworpen volgens de strenge Volvo-standaarden voor veiligheid, duurzaamheid en functionaliteit.

Deze aanbieding is geldig t/m 30 juni 2024.

Fietsdrager voor 3 á 4 fietsen

Van €650,- / nú voor €552,50

Deze praktische fietsendrager voor drie á vier fietsen is eenvoudig in gebruik en eenvoudig te monteren op de trekhaak met een snelkoppeling.

Aanbieding zomer 2024 fietsendrager Volvo Autohuis Bouwsema

Opklapbare fietsdrager FIX4BIKE®

Van €700,- / nú voor €595

Deze handige fietsendrager is in enkele seconden klaar voor gebruik. Monteren op de trekhaak en er passen twee fietsen op.

Aanbieding zomer 2024 fietsendrager Volvo Autohuis Bouwsema

Opklapbare fietsdrager FIX4BIKE®

Van €700,- / nú voor €595