Onderhoud en APK

Veilig de weg op

Onderhoud voor uw Volvo

Wat uw Volvo ook nodig heeft, onderhoud en APK of een reparatie, wij zorgen ervoor. Onze taak is om uw zorgen betreft uw auto weg te nemen, met een persoonlijke benadering voor elke klant. Of u nu langs komt voor een APK, een reinigingsbeurt, reparatie of een bandenwissel, wij garanderen dat de meeste werkzaamheden binnen een uur klaar zijn.

Voordat u het weet, is uw Volvo weer in topconditie en klaar voor de vele kilometers die nog komen gaan. Laat ons het werk doen terwijl u ontspant, wetende dat uw Volvo bij ons in goede handen is.

Bij elke onderhoudsbeurt bij ons profiteert u niet alleen van onze deskundige service, maar ontvangt u ook gratis software-updates* en een jaar lang Volvo Assistance, waarmee u 24/7 wegenhulp in heel Europa krijgt.

Daarnaast verlengen we uw Volvo Cars App abonnement tot aan uw volgende onderhoudsbeurt. Voor een specifieke kostenindicatie van uw onderhoudsbeurt en welke werkzaamheden precies inbegrepen zijn, raden we u aan contact op te nemen met ons.

* Voorbeelden van systemen of functies die mogelijk worden geoptimaliseerd zijn de klimaatregeling, het instrumentenpaneel en het motormanagement.

U ontvangt altijd vooraf een prijsopgave voor de geplande werkzaamheden. Mochten er tijdens het onderhoud onverwachte meerkosten ontstaan, dan nemen wij persoonlijk contact met u op.

Op deze manier zorgen we ervoor dat u volledig op de hoogte bent en voorkomen we verrassingen achteraf.

Zit u eraan te denken om onderhoud en APK uit te voeren? De APK-keuring bij Volvo omvat een grondige controle van uw auto op veiligheid, milieu en registratie. Onze gespecialiseerde vakmensen, die uw Volvo door en door kennen, gebruiken speciaal gereedschap en meetapparatuur die perfect op uw auto zijn afgestemd voor een snelle en efficiënte keuring.

De keuring is inclusief een roet- of viergasmeting, afhankelijk van uw voertuigtype. De prijs voor de APK bedraagt €49,-.

Heeft uw APK een verloopdatum binnen 2 maanden? Dan adviseren we u direct een afspraak te maken.

Volvo onderhoud en APK Autohuis Bouwsema