Volvo Car Insurance

De ideale verzekering

Verzeker uw Volvo bij ons

Verzeker uw Volvo bij ons en profiteer van soepel schadeherstel via uw vertrouwde dealer, waarbij alleen originele onderdelen en vier jaar herstelgarantie de kwaliteit van uw auto verzekeren. Kies voor gemak en zekerheid, kies voor Volvo Car Insurance.

Geniet van de geruststelling van een vervangende Volvo tijdens reparaties en een vlotte schadeafwikkeling met directe betaling aan de dealer. De betaling geschiedt rechtstreeks aan de Volvo-dealer, u hoeft dus niets voor te schieten.

Voordelen Volvo Car Insurance

Met deze verzekering bieden we niet alleen uitstekende dekking, maar ook extra voordelen die uw rijervaring verbeteren. U kunt kiezen voor een uitgebreide waardebescherming van tot wel 3 jaar, waarbij de nieuwwaarde of aanschafwaarde van uw Volvo gedekt is.

Geniet van aanzienlijke besparingen met premiekortingen die oplopen tot 82,5%, en ontvang extra korting als u kiest voor betaling per kwartaal, halfjaar of jaarlijks. Beheer uw polis via de digitale polismap, waar u 24/7 toegang heeft tot het berekenen van premies, afsluiten en aanpassen van uw polis en het melden van schades.

Graag vertellen wij in een persoonlijk gesprek meer over de voorwaarden en voordelen.

Volvo Car Insurance verzekering Autohuis Bouwsema
Volvo Car Insurance verzekering Autohuis Bouwsema