Werkplaatsafspraak

Maak met slechts enkele klikken online een werkplaatsafspraak voor het onderhoud of de reparatie van uw Volvo. Vertrouw op de deskundigheid van onze monteurs die met precisie aan uw auto werken, terwijl u wacht in onze wachtruimte.

Bij Volvo Bouwsema staat gemak voorop, samen met transparante prijzen en heldere communicatie over elke stap. Kies vandaag nog voor de zorg die uw Volvo verdient.

Werkplaatsafspraak Autohuis Bouwsema
Werkplaatsafspraak Autohuis Bouwsema

Veelgestelde vragen

Onze monteurs zijn speciaal opgeleid en gecertificeerd om aan Volvo’s te werken. Ze beschikken over de kennis en vaardigheden om elk aspect van uw Volvo te onderhouden en te repareren, met gebruik van de nieuwste technologieën en methodes.

Bovendien werken we uitsluitend met originele Volvo-onderdelen om de kwaliteit en prestaties van uw auto te garanderen.

Wij vinden het belangrijk dat u vooraf precies weet wat de verwachte kosten en de uit te voeren werkzaamheden zijn. Na het beoordelen van uw auto en de benodigde service, bieden we een duidelijke, gedetailleerde offerte.

We gaan pas aan de slag na uw goedkeuring, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

U kunt uw afspraak eenvoudig online plannen via ons gebruiksvriendelijke formulier.

Selecteer het type service, kies een voorkeursdatum en tijd. Vul uw contactgegevens in. Mocht u uw afspraak moeten wijzigen of annuleren, dan kunt u dit gemakkelijk doen door direct contact met ons op te nemen.

Ja, wij gebruiken zonder uitzondering originele Volvo-onderdelen voor alle reparaties en onderhoudswerkzaamheden.

Dit zorgt niet alleen voor de beste prestaties en betrouwbaarheid van uw auto, maar behoudt ook de fabrieksgarantie. Met originele onderdelen bent u verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid.

Lees meer over onderhoud en APK.

Werkplaatsafspraak Autohuis Bouwsema