Motoroptimalisatie

Polestar Engineered

Polestar Engineered & Optimisation

Ontdek de voordelen van een motoroptimalisatie voor een krachtigere rit, in samenwerking met Polestar Performance. Dit is uw kans om de prestaties van uw Volvo te verhogen zonder de fabrieksgarantie te beïnvloeden.

Polestar Engineered & Optimisation is een door Volvo goedgekeurde upgrade die niet alleen het motorvermogen verbetert, maar ook het rijplezier verhoogt. Bovendien blijft de tuning effectief, zelfs na toekomstige software-updates van Volvo. Voel het verschil met elke rit.

Komt mijn Volvo in aanmerking?

Om te ontdekken of uw Volvo geschikt is voor Polestar tuning, adviseren wij u gebruik te maken van de officiële modelselector van Polestar. Deze handige tool helpt u snel te bepalen of uw Volvo geschikt is.

De exacte prijs hangt af van uw model en uitvoering, vanaf €595.

Liever met een van onze adviseurs spreken over de opties? Neem gerust contact met ons op voordat u een afspraak inplant.

De Polestar optimalisatie brengt een aantal verbeteringen voor uw Volvo.

Ten eerste verbetert de gaspedaalreactie, wat zorgt voor betere feedback en snellere acceleratie. Ideaal voor inhaalmanoeuvres en actief rijden op bochtige wegen.

Dan is er de snellere motorrespons, die uw auto in staat stelt sneller te reageren op het gaspedaal, wat leidt tot betere voorspelbaarheid en controle.

De verhoogde schakelsnelheid betekent dat uw auto sneller kan accelereren en directer reageert op uw commando’s. Schakelprecisie wordt ook verbeterd voor een nauwkeurigere en meer bevredigende rijervaring.

Tot slot, de motorprestaties worden verfijnd voor een sterkere mid-range krachtoutput, waardoor u een snellere en meer responsieve auto krijgt tijdens dagelijkse ritten en sportiever rijgedrag.

Deze upgrades zijn beschikbaar voor modellen met automatische transmissie en verbeteren de algehele rijbeleving zonder de Volvo-fabrieksgarantie te beïnvloeden.

Nee, het laten uitvoeren van een Polestar optimalisatie heeft geen invloed op uw Volvo fabrieksgarantie. Alle aanpassingen die onder de Polestar optimalisatie vallen, zijn goedgekeurd door Volvo.

Ze zijn ontworpen om naadloos samen te werken met de auto, waardoor u met vertrouwen kunt genieten van verbeterde prestaties zonder uw fabrieksgarantie te riskeren.

Ja, de Polestar Engineered motoroptimalisatie is beschikbaar voor zowel nieuwe als bestaande Volvo-modellen en is speciaal ontworpen om te voldoen aan de strikte kwaliteitsnormen van Volvo.

Dit zorgt voor een verbeterde rijervaring zonder enige concessie aan de betrouwbaarheid en veiligheid van uw voertuig.