Autohuis Bouwsema Delfzijl, Veendam

Volvo V40 Leaseauto van het jaar!

De Volvo V40 is door leasemaatschappij Alphabet uitgeroepen tot Leaseauto van het Jaar 2013.

Zowel de vakjury als het publiek koos de auto tot winnaar!
De V40 was ook de sterkste kandidaat in het business-segment. De Renault Clio won in het economy-segment. De Mazda 6, volgens de jury de verrassing van de praktijkdag, won in het segment business+, terwijl de BMW 6-serie Gran Coupé de titel won in het executive-segment.

Unaniem
Uit de vier klassenwinnaars koos de jury, uiteindelijk de Volvo V40 als overall winnaar. Juryvoorzitter Anne Brons, director marketing & business development bij Alphabet autolease: "Als jury waren wij unaniem over deze keuze, en ook het publiek koos deze auto als absolute winnaar. In deze goed vormgegeven auto rijd je een klasse rijker en de zakelijke uitstraling, de fiscaal aantrekkelijke motorisering en een uitstekend service netwerk maken deze auto tot een terechte leaseauto van het jaar."

Genomineerden
De genomineerden voor de titel warin het economy-segment naast de Clio de Ford B-Max en Opel Adam. In het business segment waren dat de Mercedes-Benz A-Klasse en Volkswagen Golf VII. De Business+ categorie kende naast de Mazda 6 de Mercedes-Benz CLA-Klasse en de Mitsubishi Outlander. In de Executive selectie tot slot waren de Fisker Karma en de Land Rover Range Rover genomineerd.

http://www.automotive-online.nl/home/11080-nieuws.html